De ce am nevoie de un cont Google™? - Sony G3221 Manual

Sponsored links

1
Ţineţi apăsată tasta de pornire/oprire
până când dispozitivul vibrează.
2
Introduceţi codul PIN al cartelei SIM atunci când este solicitat, apoi atingeţi
ușor
.
3
Așteptaţi
o clipă să pornească dispozitivul.
Codul PIN al cartelei SIM este furnizat iniţial de operatorul de reţea, însă îl puteţi schimba
ulterior din meniul Setări. Pentru a corecta o
greșeală
făcută în timp ce aţi introdus codul PIN
al cartelei SIM, atingeţi
ușor
.
Pentru a opri dispozitivul
1
Ţineţi apăsată tasta de alimentare
până când se deschide meniul cu opţiuni.
2
În meniul de opţiuni, atingeţi
ușor
Întrerupere alimentare
.
Închiderea dispozitivului poate dura o perioadă.
De ce am nevoie de un cont Google™?
Dispozitivul dvs. Xperia™ de la Sony funcţionează pe platforma Android™ dezvoltată de
Google™. Atunci când îl achiziţionaţi, dispozitivul conţine o serie de aplicaţii
și
servicii
Google™, precum Gmail™, Google Maps™, YouTube™
și
aplicaţia Play Store™, care
vă permit accesul la magazinul online Google Play™ pentru descărcarea de aplicaţii
Android™. Pentru a
valorifica
la maximum aceste servicii, aveţi nevoie de un cont
Google™. De exemplu, un cont Google™ vă permite să faceţi următoarele:
să descărcaţi
și
să instalaţi aplicaţii din Google Play™;
să sincronizaţi adrese de e-mail, persoane de contact
și
calendarul utilizând Gmail™;
să conversaţi prin mesaje de discuţii cu prietenii utilizând aplicaţia Hangouts™;
să sincronizaţi istoricul navigării
și
marcajele utilizând browserul Web Google Chrome™;
să vă
identificaţi
drept utilizator autorizat după o reparare a software-ului utilizând
Xperia™ Companion;
să găsiţi, să blocaţi sau să goliţi de la distanţă un dispozitiv pierdut sau furat utilizând
serviciile my Xperia™ sau Managerul de dispozitive Android™.
Pentru informaţii suplimentare despre Android™
și
Google™, mergeţi la
.
Este esenţial să ţineţi minte numele de utilizator
și
parola contului Google™. În unele situaţii,
din motive de securitate, trebuie să vă
identificaţi
atunci când utilizaţi contul Google™. Dacă,
în astfel de situaţii, nu furnizaţi numele de utilizator
și
parola contului Google™, dispozitivul
este blocat. De asemenea, dacă aveţi mai multe conturi Google™, asiguraţi-vă că introduceţi
detaliile relevante ale contului.
Pentru a configura un cont Google™ pe dispozitiv
1
În
Ecranul principal
, atingeţi
ușor
.
2
Găsiţi
și
atingeţi
ușor
Setări
>
Conturi şi sincronizare
>
Adăugare cont
>
Google
.
3
Urmaţi expertul de înregistrare pentru a crea un cont Google™ sau conectaţi-vă
dacă aveţi deja un cont.
De asemenea, vă puteţi conecta la un cont Google™ sau puteţi crea unul cu ajutorul ghidului
de
configurare
prima dată când porniţi dispozitivul. Alternativ, puteţi trece online
și
crea un
cont la adresa
www.google.com/accounts
.
Pentru a elimina un cont Google™
1
În
Ecranul principal
, atingeţi
ușor
.
2
Atingeţi
ușor
Setări
>
Conturi şi sincronizare
>
Google
.
3
Selectaţi contul Google™ pe care doriţi să îl eliminaţi.
4
Atingeţi
ușor
>
Eliminare cont
.
5
Atingeţi
ușor,
din nou,
Eliminare cont
pentru a
confirma.
Dacă eliminaţi contul Google™, caracteristicile de securitate legate de contul Google™ nu vor
mai
disponibile.
9
Aceasta este versiunea pentru Internet a acestei publicaţii. © Imprimaţi numai pentru uz personal.

Sponsored links